fredag 27 augusti 2010

Hösten

Idag har luften känts sådär hög och klar. Ja det är som att atmosfären innehåller extra mycket syre som letar sig ner i lungorna. Och det blir lättare att andas. På något sätt upplever jag att det är extra rent ute. Jag fullkomligt älskar hösten. Årstiden då de vackraste färgerna kommer fram i skog och mark. Årstiden då det är alldeles ljuvligt att ta en skogspromenad. Men även att vara inomhus. Dricka en kopp te. Eller pyssla med barnen. Varför inte måla en tavelram?

Jag har köpt målarfärg på panduro. Tänkte nämligen måla några tavelramar till barnens rum. Och även måla klart Leias fina stol hon fått. Den som Tias hittade på vinden i ladugården på torpet. Den blev för övrigt helt ljuvlig som svagt rosa. Och nu ska vi bestämma färg för texten "Leia". Vitt, silver eller cerise.

Jag har även köpt nya blommor till vardagsrummet. Det är en vardagslyx med friska, fräscha, fina blommor. Och det brukar jag unna mig!

För att fortsätta i shoppingtemat har jag idag även fyllt i listan för vad jag ska handla från Me&i. Provkollektionen står här i hallen. Det finns som vanligt hur mycket som helst som jag vill ha. Men vi väljer ut två set var till barnen. Igår hade jag själva träffen hemma. Det var väldigt trevligt och mycket folk. Jag hade ju bjudit in många grannar och vänner. Härligt att få ordna något. Någon gång. Träffas och umgås lite. Ni vet. Hälsa på verkligheten. Mitt liv.

Vad har mer hänt? Jo Stella har börjat inskolningen på dagis. Har jag sagt det? Hon har vart där fem dagar ännu. Det har gått toppen. Hon har kommit runt halv tio och som längst stannat till halv tre. Det som är svårast är väl maten. Vi fick en intyg på posten idag. Intyg om vad hon ej får äta. Och det är framför allt fullkorn och majs. Men även ris har hon svårt för. Magen strular då.

Nu ska vi se några avsnitt av Solsidan, har den hemma på dvd. Den är verkligen hur rolig som helst. Och det piggar upp. Roligheter.

Vad ska ni göra i helgen?

Puss och Kram

4 kommentarer:

linda s sa...

Javisst är solsidan underbar!
Härligt att det går bra för Stella med dagis. Och att du fått shoppa me&i.. :)
Jag håller med dig om hösten. Tänk att jag brukade avsky den. Numera ser jag bara det bra med den! Superfrisk luft, vackra färger... ösregn och allmänt höstrusk är mysigt när man är inomhus, dricker té och målar med barnen. :)

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR hösten. HAr alltid gjort, känner mig lite mer fri att mysa och bara göra ingenting. kram Caroline och TACK för torsdagen och att mina kläder fick övernatta hos dig!!

Sandra sa...

Jag ♥ höst!
Bra att ni fått intyget, lättare så. Kul att det går bra med inskolning också.
Jaa, Solsidan! Skämskudde och stor igenkänningsfaktor. :)

Jennie sa...

Älskar solsidan, haha:)