lördag 28 augusti 2010

Massor av färg

Idag har vi mest myst hemma. Bara varit. Lekt på lekparken. Fikat med vänner. Kokat kokekorv. Med lagerblad som fick rotas fram längst bak i skafferiet. Och så har vi pysslat hela familjen. Med färg och form. Fingerfärg är att rekommendera. För er som vill låta barnen kladda och forma fritt. Idag gjorde vi handavtryck på en kanvastavla. Och målade ramar. Och konsoler till barnens rum. Det har alltså vart en fin dag. Fast Stella vaknade med ett otroligt svullet öga. Se själva, vad kan det vara? Det är helt torrt. Kladdar inget alls så jag tippar på myggbett. Mycket nära ögat. För andra gången på en vecka. Min krigartjej. Arg men go. Glad men bestämd.


Lilltjejen vaknade med otäckt svullet öga.
Andra ggn denna vecka.

Vi blandar färg...

...och det kliar i mitt ilskna öga...

Skapande med stort engagemang

Se på mig

Konsoler till Leias blivande rum


Vacker ram skapad av Leia.

Förtjusande resultat.
Handavtryck på canvastavla.


Puss och Kram

8 kommentarer:

Johanna sa...

Underbara bilder :)!!! Sista bilden hoppas jag verkligen kommer upp på väggen! Är d oxå fingerfärg som ni använt er av?

kram kram

Linda sa...

Åh, vad härligt med skapande! Vilken fin ram Leia gjort! Tänkte nämna också att Ida kan reagera på vanliga myggbett, så biter de i ansiktet kan det bli så där på henne. Kanske samma för Stella.. men man brukar se vart själva bettet är, kolla!

Jenny sa...

Hej Caroline!
Vilken härlig skaparlördag ni haft!
Vad söta de är konstnärerna Leia och Stella:)
(hoppas det går över det svullna i hennes öga)

Ha en skön söndag!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Min tjej får nässelutslag i ögonlocken när hon är förkyld. Läkaren har sagt att det är att immunförsvaret inte orkar med och man får som en allergisk reaktion. Helt mysko, men så kan det vara. Hon har tavegyl för det. Är Stella småförkyld så kan det vara det?!

Marie-Louise sa...

Vilken härlig skapardag :)

Sandra sa...

Vilka fina bilder från pysseldagen! Kul att ungarna verkligen får kladda, jag är mycket bättre på sånt nu än tidigare.

Så fin bloggen har blivit, är det du själv eller någon annan som har fixat? Jag gillar headern, hela fina familjen. Du är jättesnygg!

Ja, och så måste jag säga att du är en idol i mitt liv. Jag återkommer ofta till dig och peppar mig själv genom det. Tack! ♥

Jennie sa...

Å, va fin header med er alla fyra! Härligt med en skapardag för hela familjen:) Underbar ram som Leia gjort och stolen du nämde, den som blivit ljusrosa...jag röstar på Leia i guldfärg! Det tror jag blir hur läckert som helst!
Kram!!

Jennie sa...

Glömde ju skriva, hoppas det löser sig med lillans öga:)