måndag 23 augusti 2010

Måndag...

Idag är det måndag igen. Härligt. På något sätt. Idag har vi bland annat (läs pappa) rivit tak och golv. Stellas och Leias rum ska renoveras. Vi bor ju i ett gammalt 70-tals radhus och nog för att jag gillar retro men äkta spänntak och plastmattor är för mycket 70-tal även för mig!

Jag har vart duktig o fotat det hela. Rummet före alltså. Men bilder kommer vid ett senare tillfälle. Nu ska jag strax tvätta kräkkläder och kolla film. Kräk-kläderna är från Stellas åksjuka (det slår aldrig fel, spydde igår i sista rondellen på väg in till stan) och filmerna lånade jag från bibblan. De har för övrigt oförskämt bra filmer där. Alldeles gratis. Och lagligt.

Har även vart på både gruppträning och behandling idag. Så skönt att dra ut nerverna, som jag kallar det. Ja hon drar i huvudet och det lättar på själva smärtan från huvud ner i bena. Underbart! Och masserat musklerna har jag med. Åkte även förbi jobbet och sa hej idag. Och fyllde på blöjförrådet. Tack söta Jennie du är för go!! Och har världens ljuvligaste blogg!!!

Idag måndag började även Leias ridning igen. Hästarna och mammorna har haft sommarlov. Och hör och häpna, men nu är det dags o rida själv. Utan att ha en mamma som springer runt jämte alltså. Så det gjorde hon. Nästan hela lektionen. Blott fyra år gammal. Jag är så imponerad. Så klart.

I morgon är det dags för Stellioni att lämnas själv på dagis. För första gången! Åhh vad stor min lilltös har blivit. Det kommer säkerligen gå galant. Måste bara fixa ett läkarintyget på hennes diet. Det är ju viss mat hon, på grund av sina tarmar, ej får äta. Exempelvis fullkorn i alla dess former. Och med tanke på dagens fullkornshysteri som jag för övrigt är en stor motståndare till, behövs sannerligen ett intyg.

Puss o Kram vi syns på stan

1 kommentar:

Malin - Mamma till h-barn sa...

Åh jag vet. Vi är också tillbaka så smått i vardagen, vilket är skönt på sätt och vis men nu är det typ hundra papper som ska fyllas i till dagis och skola och givetvis för varje barn....

Då Axel börjat på 5-års = ny plats och nya fröknar så har vi också fått fylla i nytt papper/intyg om kost. Helt otroligt har ena fröken ett barnbarn med H så hon vet precis vad Axel får och inte får äta och hur hans mage kan ställa till med!

Kram på dig!