onsdag 23 juni 2010

Dan före

I morgon är det dan före. Dan före vi ska dansa kring stången. Dan före vi dricker fördrink på klipporna. Dan före vi binder kransar till håret.

I morgon åker vi till Smögen. Sedvanligt ska vi nämligen fira den underbara mycket svenska traditionen där. Närmare bestämt ska vi faktiskt till ön Hållö på själva midsommarafton. Hållö ligger endast femton minuters båtfärd från Smögen. Vi ska bo på det idylliska vandrarhemmet två hela nätter. Och umgås med kära vänner. Vänner som tar oss för vad vi är. Och inget annat.

I morgon är det alltså paus igen. Paus från vardagen, hemmets alla sysslor och bloggen. Och jag har bestämt mig att även ta paus från värken.

Och varför inte ta och käka en räkmacka?

Hållö och vandrarhemmet där vi ska bo

Puss och Kram

4 kommentarer:

Jennie sa...

Å vilket underbart ställe! Helt rätt, ta ut semester från värken;) Ha nu så jättekul under midsommarhelgen och ta hand om varandra! Kram och GLAD MIDSOMMAR från skåningarna

Fina Matildas mamma sa...

Alltså jag måste säga att jag beundrar dig! Så positiv och verkar alltid ha något uppmuntrande att säga till andra (kommentarer på min blogg) oavsett hur du själv mår. Jag har definitivt något att lära av dig:-) Hoppas ni får en underbar midsommar! Kram

Sandra R sa...

Passa på att dränka din smärta i havet. Lämna den där åt sitt öde. Ha en underbar minisemester och midsommar.
Stora kramar till dig, tuffing.

Jenny sa...

Hej Caroline!
Har missat några inlägg här men har läst ikapp mig nu, vad mysigt ni verkar ha haft det i Mölle!! Måste oxå boka en stuga där nån gång:)

Hoppas du slipper värken snart och att du får äta riktigt goda räkmackor (eller räkdojjor som jag säger;)) i midsommar! Vilket trevligt ställe ni ska vara på!

Sköt om dig så hörs vi!

Kraam Jenny