måndag 15 mars 2010

Fina blommor


Dessa tre fina buketter har jag fått från fina fam. Kvarström, gulliga svärmor Rita samt från mina goa kolleger på jobbet. Tack snälla för att ni bryr er om mig! Det värmer!


Det är inte ett dugg bättre. Snarare sämre. Mer ont i kväll än igår kväll. Ständig huvudvärk. Och nackont. Och ryggen. Och mår fortfarande illa. Var hos vårdcentralen idag. Blev besviken. Kändes inte som att han hjälpte mig med mina problem. Bara det att få tag i en sjukgymnast denna vecka. En som har en ledig tid. Har ägnat hela förmiddagen att ringa runt. Alla hänvisar till varandra. Ingen har tid. Inte så länge man inte söker privat och betalar cirka 500 kr. Men då täcker ej trafikförsäkringen. Inte det att jag inte kan betala. Samma ställe som man får betala 500 kr för ett besök inom några dagar har även avtal med försäkringskassan och alltså går via vanliga primärvåren. Men då får man vänta flera veckor. Varför är det så?

Fick ett brev på posten idag. Från Sahlgrenska akutmottagning. En tid för att gå igenom olyckan med en kurator. Känns viktigt. Och det ger lite hopp. Hopp om att det finns något slags system för att ta hand om rehabilitering. I alla fall själsligt!

Nu ska jag snart sova. Luddig i huvudet av tabletterna. De hjälper dock ej fullt ut. Och Mr trött doktor ville ej byta sort. Och jag orkar inte tjata. Försökte förklara. Men han fattade inte. Och det är inte jag som är läkare. Funderar på att lista om mig. Får fundera vidare.

I morgon är en annan dag. Förhoppningsvis bättre.

kram till er!!

7 kommentarer:

Pia sa...

Usch lider med dig. Hoppas det blir bättre snart.
Kramar Pia

Sandra sa...

Jag hoppas också att idag är en bättre dag - och att varje efterföljande dag går i samma positiva spår.
Många kramar, Sandra.

DiarybyMartina sa...

Alltså vilken otur ni haft den senaste tiden!! STACKARS DIG!!! Tycker så synd om dig.. Hoppas verkligen att värken går över snart. Usch va jobbigt.. Du måste ju få den hjälp du behöver. Men du är så grym så du fixar de, Krya på dig! Säg bara till om ni behöver hjälp, vad jag vet nu är jag ledig i veckan, så säg bara till om ni behöver nåt. STOR KRAM!

Anna sa...

Å vännen! Vad trist att du inte fick bra hjälp från vårdcentralen, jag trodde verkligen (naiva jag) att de skulle kunna ta hand om dig. Kanske om du bokar en ny tid med en annan doktor? Helena Langevik eller vad hon heter, hon som är barnläkare på BVC också, var himla bra när jag var där. Har du pratat med Fungera, ang sjukgymnastik? Säg bara till om jag kan hjälpa på nåt sätt. Stora kramar

Jennie sa...

KRYA PÅ DIG, hoppas det blir bättre framöver, även om det känns tungt just nu! Jag tänker på dig...Kram Jennie

Linda sa...

Stor kram till dig, hoppas verkligen att värken och illamåendet släpper snart!

Thepas sa...

Men lilla vän! Vilken hemsk olycka du varit med om. Jag har varit dränkt i jobb och inte hunnit hänga med i bloggen så jag läste det inte förrän nu. Jag hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver för att läka själsligt och fysiskt. Och snabbt!

Massor av krya-på-dig-kramar!