måndag 29 mars 2010

Ettårskalas

Igår söndag hade Stella sitt ettårskalas. Allt gick enligt planerna. Lite lagom med gäster. Några hade tackat nej. Och det tackar nog min onda nacke, rygg och mitt onda huvud för. Ljudvolymen blev bra hög där ett tag ändå.

Stella fick massor av fina paket. Bland annat en ursöt rutschbanan från Hello Kitty. Av Stellas fastrar som nog är de bästa fastrarna i världen! Alla kusinerna kom vilket var väldigt roligt. Och hennes bästa kompis Elias. Och en annan liten baby Ebba. Andra inbjudna barn hade av olika anledningar tackat nej.Stella och bästa kompisen Elias.Bästa presenten, en egen rutschbana.


Ja må hon leva! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!


Man får äta tårta själv när man fyller ett år!


Dagens bild. Jag satt här jämte på stolen, hon somnade nedanför vid mina fötter efter en lång stunds försök att på olika vis få min uppmärksamhet. Utan resultat. Jag satt nämligen och tokskrev en ansökan för vårdbidrag. Den måste postas i morgon.


Puss och Kram till er alla mina bästisar där ute!!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Trevliga jag läste inlägget för några timmar sen - utan att lämna en kommentar. :) Trevligt.
Vilka fina bilder på födelsedagsbarnet och de andra barnen. Stella ser verkligen nöjd ut. Hoppas att du har återhämtat dig nu och att du får iväg den där ansökan.
Ha en bra dag! Kram, Sandra

Johanna sa...

Vilket kalas!!! Och rutschbanan var ju alldeles bedårande...likaså födelsedagsbarnet!

Jag har en Canon 400D EOS. Jättenöjd!!! Men de finns i nyare varianter nu (ändrar namn och finesser varje år). Är det en systemkamera som du är ute efter?

Åsa sa...

Underbara supersöta Stella! Vad roligt att kalas var lyckat och att du har det lite lugnare nu.

Hoppas du fick iväg ansökan ok!
Kramis!

Jennie sa...

Va söt hon är i sin klänning och va härligt att ni är nöjda med dagen...
och cupcakesen, de gick åt, eller? Kram