onsdag 29 februari 2012

Vårshopping på Polarn och Pyret

När det är närmare tio grader ute och solen bländar mig i ögonen, samtidigt som fågelkvitter förgyller min närvaro bara måste jag ut och handla lite vårkläder!

Sedan kan jag tillägga att jag är fullt medveten om att jag antagligen kommer vara fast i soffan/sängen med en nyfödd baby hela april, och därför också känner lite av en press att fixa det som måste fixas i klädväg till barnen, nu redan i mars.

Alltså begav jag mig till Polarn och Pyret för att handla vår-ytterkläderna. Och det var lättare sagt än gjort. Mina favoriter vad REDAN slut. Tusan också, det är ju bara februari. Hur snabba är folk?

Jag handlade hur som helst detta till barnen. Jackan överst, byxorna överst och mössan och vantarna är till Leia. Men stl på byxorna blev fel till Leia så ant får hon byta färg på byxorna. Jag antar att det bara finns svarta kvar då. Lite trist men det funkar. Och synd för jag gillade verkligen de turkosa. De mörkblåa överdragsbyxorna är till Stella. Hon har jacka redan som hon ärver från Leia.

Ja, det är lite mycket Polarn och Pyret. Men saken är den att allt detta är vattentätt och vindtätt men andas. Och det är det jag kräver av praktiska plagg som mina barn ska kunna vara ute och leka i oavsett väder. De är praktiska och fina helt enkelt. Och vill man lyxa till det kan man alltid handla en finare kappa eller så från någon annan affär med även det utbudet. Exempelvis Zara.











Hur är det med er? Har ni börjat handla något våraktigt till er eller barnen?

Puss och Kram

5 kommentarer:

Linda sa...

Fina!
Jag är på jakt efter fodrad galon till barnen, det är vad vi använder på vår och höst! :) När det blir för varmt övergår vi till softshell, oftast. Dessa 2 plagg tillsammans klarar man sig med hela året, förutom när det är som allra kallast på vintern. Superbra plagg! Vart jag handlar demär olika, priset styr. :) Och japp, jag hart börjat spana... och jag kommer slå till när jag hittar nåt jag känner mig nöjd med. :)

Sandra R sa...

Jag har också börjat handla en del åt barnen. Dels för att vi åker iväg till värmen över påsk. Men också för att ha det klart nu när vi har det varmt här i perioder. Grodis får ärva en del ytterkläder och en del är loppisfynd. Sonen ska också få en del, allt från förra året är urvuxet. För min egen del blev det två fina toppar från H&M, det räcker så. Jag vill istället lägga slantarna på resan med allt vad det innebär.

Jättehärliga färger på det du köpt åt Leia, sånt som jag brukar ta åt sonen. Perfekt åt båda könen.

Tack för din fina kommentar, jag satt och log en lång stund efter det att jag läst den. <3 Må vårljuvt du också! Kramar

Jennie sa...

Jättefina byxor och jacka med bra kvalité precis som du skriver! Barnen kommer bli så fina och framför allt torra när vårregnet faller:) Yes,det gäller att vara ute i tid när det gäller barnens kläder för folk är snabba. Tråkigt att hitta favoriter och sedan finns de inte i barnens storlekar:(

Till Lova har jag än så länge hittat en stilren svart kappa med olikfärgade pastellfärgade knappar framtill och en liten rosett baktill. Jättesöt! Till den ett par svarta converse. Inga dagiskläder men till kalas och fester i sommar! Kappan passar ju så fint över en klänning:)

Sedan har jag fyndat ett Hummel regnset åt henne,byxa och jacka som ska hänga på dagis. Svarta gummistövlar från Tretron ska hon ha till det.

Jag har också skickat bud med syrran att beställa en vårjacka i retromodell från Nova Star (den du såg i min blogg)och väntar på den nu. Den funkar till det mesta hon ska ha den även till dagis. Tunnare mössor finns sedan förra våren som fortfarande passar och som passar med färgen i jackan.

Skor har jag köpt, ett par vita klassiska sandaler som passar med allt och ett par lite navy-inspirerade ballerinaskor tänkta till jenaskljolar och jenas!

Nu fattas jag långarmade tröjor till henne och tänkte att jag skulle kika runt lite på webben ikväll. Vilken stl får du ta till Stella nu?

Ha det fint och krama dina två fina tjejer från oss
Jennie

Mikaela Amritzer sa...

Vilka härliga färger!! Jag älskade både jackan och byxorna. Vi behöver inte vårhandla så värst mycket i år eftersom mycket passar sen innan och så har vi ärvt lite fina ytterkläder från kusinen. Bra bra!!! Men hade jag jobbat hade jag nog ansett att vi behövde nytt ändå bara för de fina färgernas skull på Leias kläder... ;-)

Johanna sa...

Härliga färger!

Har fyndat en POP skaljacka på tradera och köpt ett par skalbyxor på rea som funkar till.
Shoppat skor på amazon. Funderar på att skaffa ett par croc gummistövlar till grabben, de verkar så lätta och bra.