lördag 7 april 2012

Det förtrollande ögonblicket!

Det är påskaftonkväll och vi tar det lugnt. I vanliga fall kanske vi hade haft besök med påsklunch idag och sedan kollat in påskbrasan på kvällen. Men när man har en enveckas baby i hemmet räcker inte riktigt orken till så mycket mer än att bara vara. Och att klara av vardagsbestyret. Såsom att rå om tre barn. Laga mat två gånger per dag. Ta hand om hem och allt vad det innebär. Och sedan vila däremellan.

Och det är ju så det ska vara. När man har en nyfödd. Tycker jag. Att man bara är. Och sänker ambitionerna och tar vara på stunden. Det förtrollande ögonblicket.

För säg är det inte alldeles magiskt när de små djupblå ögonen tittar allvarsamt in i dina. Allt stannar upp. Och står still. Det är bara du och jag. Och jag tänker, Du lilla mirakel, blott en vecka gammal, med denna till synes eftertänksamma blick, så skör men ändå så stark, som kastas ut i detta liv. Utlämnad till dem som står dig närmast!

Kärleken är bottenlös!

Och det känner vi nog alla här hemma.

Du är så välkommen till vår familj, du efterlängtade son!
Puss och Kram

8 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart Caroline!! Så fin son ni har fått! Helt underbat! KRAM Stina

Meta sa...

Visst är det underbart med så mycket kärlek <3 underbara barn du har!!!
Kram Meta

Linda sa...

Jag smälter <3

till-vidas-ara sa...

tårögd såklart läser och ser jag! känner igen så mycket det för ett år sedan drygt. och visst är det mycket med tre! heltidsarbete, dygnetruntarbete, men vackert livet där..***

påskpussar Lycke

jack sa...

Upplever exakt samma dessa dagar med en i dag fem dagar gammal dotter och lillasyster åt O och S. :) Stort grattis till hela familjen från mig! Lyckan är som en stor varm filt och jag känner mig otroligt lyckligt lottad och tacksam för allt det fina. Kram

Tove sa...

Gratulerer så masse med en nydelig liten gutt! Ett flott trekløver du har:)
klem

Jennie sa...

Vilka underbara bilder, man riktigt ser syskonkärleken i Leias ögon! Såklart att ni bara ska ta det lugnt nu över påsken när ni har en ny liten familjemedlem:) Njut!!
Massor med kramar till er

Skrivarstudio ordOide' sa...

Så underbar han är!!!!!!!! Grattis!!!!!