torsdag 17 november 2011

Testa ny mopp?

Jag har ju aldrig varit testpilot för någon produkt. Fast jag har sett att många av er andra är så, testar olika produkter som ni länkar till. Och av en slump hamnade jag nu på sidan där man kan anmäla sig till att bli testpilot.

Och vad tror ni jag faller för då?

Jo självklart en städpryl. Tänkte att jag kanske kan underlätta det lite för min käre sambo som sköter den biten ;-) Ja så slipper han stå med både mopp och hink, här finns allt i ett förstår ni. (Rengöringsmedlet är i själva moppen).

Nu får ni hålla tummarna för oss, för visst skulle han bli glad?


Ja jag blir ju nästan lite sugen själv på att våt-svabba när jag ser den fiffiga lösningen!

Kolla här du med!


Tjingeling!

5 kommentarer:

Anneli sa...

Vi har en ångmaskin för golv som är superbra. :)
Hoppas att den som ni ska testa fungerar bra. Bra städprylar som underlättar städningen är aldrig fel :)
Kram!

Jennie sa...

Hej vännen, jag har en exakt sådan hemma och måste säga att den är jättebra:) Tror Mattias också kommer tycka det! Om ni har en vanlig garnmopp nu så kommer ni aldrig vilja ha tillbaka den....denna gör rent, verkligen rent. Moppen bara kör runt smutsen tycker jag! Ska bli kul att se vad du tycker sedan! Allt bra med er annars? Nästa gång jag kommer till Göteborg är det Billdal som gäller, för sure! Har du funderat något mer på Sandra och Tomelilla? Du vet det vi pratade om på telefon! Det hade varit så himla kul om vi sågs alla tre:) Kram på dig

Ceccan "den hemliga bloggaren" sa...

jag vill oxå ha en ÅNG-maskin!så en på tv-shop och sedan dess är jag såld ;)

till-vidas-ara sa...

Vad kul lösning! vi har en sån där mopp fast utan sprutmojängen då :)
och visst var lampan fin! och visst känns det så..som om den vore sprängfylld med nån härlig gammal historia ja!! och tack snälla du. nä, ingen särskild lins, bara den underbara sidan "picnic" där man kan gå med gratis och bara ladda fram sina bilder och lägga olika filter på. jag brukar välja 1960´s filter..hur enkelt som helst! ljusar bara upp bilderna så mycket jag kan på photoshop först, och gör den lite skarpare om det går..
picnic finns med som länk i min länklista

kramar en fredag, Lycke

till-vidas-ara sa...

Hihi, dubbelskrev visst det om picnic :) trött som en gnu..juh1

~Lycke