söndag 6 november 2011

Kaninen Bitis och Prinsessan Leia.

Förra helgen var det ju bröllop för vår del och i måndags var vi alldeles för trött för att orka fira Halloween. Så igår gjorde vi slag i saken, handlade lite mat och en pumpa och bjöd in till maskeradfest! Barnen hade dag efter dag frågat när vi skulle köpa vår pumpa. Så det kändes roligt att äntligen kunna tända en igår!

Vi var ett härligt gäng hemma och det kändes stundtals som att vi hade ett helt dagis hemma när alla barn satte igång och lekte och busade. Men det är ju så det ska vara. Busigt och roligt!

Efter några timmar hade tiden passerat läggdags för de flesta barn och då gick barn och mammor hem medan pappor stannade kvar och spelade Settlers. Det är verkligen ett jätte-roligt brädspel som jag kan rekommendera för er som är sugna på att spela ett trevliga brädspel. Fast jag kollade på "Så mycket bättre" istället. Och oj vad bra det var. Blev riktigt gråtig där när de visade reportaget om Anna Lind. Och Laleh och Timbuktu är helt klart mina favoriter! Självklart Eva Dahlgren med men eftersom det var hennes dag igår hade hon ingen låt hon uppträdde med. Lena PH (och E type med för den delen) däremot kan kvitta, för min del. Ni som känner mig vet att jag ogillar allt vad schlager heter och text och musik måste beröra mig, gärna djupt i själen för att jag ska gillat! Fast det är ju ändå roligt att kolla på dem på tv och lära känna dem lite bättre. Ja vad de är för typer så att säga.

Idag är det söndag och vi har redan vart på lekdate. Nu väntar söndagsmiddag i ugnen och ikväll är det musikgudstjänst. Ljuvlig musik och kloka ord kan man aldrig få för mycket av!


Kaninen Bitis och Prinsessan Leia.

Ansikts-färger inhandlade från Panduro för nätta 300 kr,
men vad gör man inte för sina barn?


Hela glada gänget mumsar godis de
tiggt till sig på sin mini-runda på gatan!


Puss och Kram

3 kommentarer:

Jennie sa...

Haha, vilka sötisar:)Du är verkligen en toppenmamma, Caroline! Du menar att du såg "Så mycket bättre"? Tyvärr missade jag det sist,jag har ju väldigt svårt att följa program på tv:( Ett mycket bra program annars!!
Ta hand om er familjen, Kram

Sandra R sa...

Vilka raringar! Stella är den sötaste lilla kanin jag sett. :)
Så mycket bättre är inget program vi ser här hemma. Jag skulle nog kunna göra det men F tvärvägrar.
Hoppas du har haft en fin söndag!
Kramar

till-vidas-ara sa...

Vackra barn där vännen!!! låter som det varit en fin kväll där, du får en att känna precis som dt var och det är himelens fint! och det där med gudstjänst på radion..min man har alltid på P1 när han får styra radion, så det är mycket sådant på helgerna..lite fint tycker jag, när jag tänker han har fått den vanan som liten. själv lyssnar jag inte så oft men kan längta till julottan fast jag aldrig orkar gå på den...låter det trist...tror jag ändå är ganska religiös i sinnet när allt går till sin plats...

många kramar Lycke