fredag 13 juli 2012

Jag kom in på min skrivkurs!

Jag kom in på min kurs jag sökte, "Att skriva för barn och ungdom I, 15 hp" heter den! Och jag känner mig glad och inspirerad inför detta. Att jag vill skriva, vet ni ju. I alla fall ni som följt mig ett tag. Eller känner mig privat! Men om det är en barnbok jag vill börja med att skriva, vet jag egentligen inte. Jag har ju mest skrivit i skrivpuff här på bloggen, och då blev det mest poesi. (Vill ni läsa mina texter kan ni kicka här!)

Hur som helst kände jag att jag ville lära mig mer om skrivandet! Och när jag sökte på google kom det upp flera olika kurser i skrivandet, som hålls på universitet och högskolor i Sverige. Jag sökte en del och kom in på denna!

Så vad tror ni? Tror ni jag har behållning av kursen?

Jag hoppas det! Jag har framförallt en barnbok jag skulle vilja skriva. Och ... nej, det berättar jag nog inte här och nu! Det får bli en överraskning i framtiden!

Har ni där ute som skriver, gått några "skrivkurser" inom Sveriges högskolor och Universitet? eller några över huvud taget?

Puss och Kram

7 kommentarer:

Johanna sa...

Det ska bli så fantastiskt roligt att följa dig under din kurs och förhoppningsvis få se ngt alster i framtiden!! Tror det här kommer att passa dig jättebra! Kram

till-vidas-ara sa...

Åå grattis vad roligt för dig!! har inte själv gått någon men varit sugen och hört de varit bra - sådana på universitetet här..! det tror jag är helt rätt för dig!
helgkramar Lycke

Sandra R sa...

Grattis i massor!!! Vad kul med skrivarkurs. Det finns en på folkhögskolan här i Tomelilla som en vän gick och hon var mer än nöjd med den.
Jag har skrivit sagor sen jag var i tonåren. Det har blivit färre sen jag fick barn, fantasin fastnar i allt det andra som ska göras. Jag älskar sagor och fantasi! Det kommer att bli kanonbra, Carro!
Kramar

Jenny sa...

Hej Caroline!
Hoppas allt är bra med dig! Såg på FB att ni ska ha dop för Ebbe imorgon, mysigt:)

Åh vad roligt att du kommit in på en skrivarkurs, du har ju verkligen gåvan att uttrycka dig i ord:)
Signerar du ett ex till mig sen när din första bok kommer ut?? ;)

Ha det gott,

Kraam Jenny

Gitte sa...

Vad roligt!
Och spännande, inte minst!
:-)

Gitte sa...

Vad roligt!
Och spännande, inte minst!!!
:-)
// Gitte

Jennie sa...

Grattis, har du börjat? Hoppas det blir början på något nytt...startskottet för din bok:) Kram