onsdag 12 oktober 2011

Syskonen Sweetite

Det har vart fotografering på förskolan. Och jag har inte mycket förtroende för företaget som sköter om detta. (Vi har haft andra företag innan som verkligen lyckas ta och framställa fantastiska foton!) Uppenbarligen ger de inte barnen tillräckligt med tid så de hinner slappna av och skratta naturligt, för mina barn ser mest besvärande ut med ett onaturligt leende och en tom blick. Vilket så klart är väldigt tråkigt då vi inte brukar gå till fotograf privat utan beställa just dessa fotona och ge bort i julklapp. Trist är det helt enkelt. Men jag kontaktade dem och fick välja ut något annat foto (de hade tre foton per barn) så det åtminstone slapp bli ett med ett onaturligt konstigt stelt leende.

Hur som helst. Syskonbilden var ett undantag, jag tror att mina trollungar slappnade av så bra för att de hade varandra och busade med varandra.

Leia och Stella 2011.

11 kommentarer:

Anneli sa...

Vilken härlig bild! :)
Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Underbar bild - vilka härliga leenden!

Ser att du också bär på en bokdröm - det har jag med gjort, så nu har jag tagit tag i min dröm och om några veckor kommer resultatet i bokform! :)

Jennie sa...

Men åh så sött! Jättefin bild:)
Kram

mojje sa...

Hej du. Fotot på min blogg är faktiskt taget ute i en gammal brädhög här på gården. Tycker att det sa så mycket liksom. Nött och slitet...men vackert på nåt vis. Och omöjligt att laga igen.
Jag tror att våra barn ska få fotas om en vecka typ. Brukar inte köpa de där fotona , men när det är på båda två kan jag tycka att det är rätt kul. Ert foto på syskonen blev galet bra tycker jag. krams

Sandra sa...

Godbitar, helt underbart foto.

Kul med ett inlägg från dig. <3
Kram

Thepas sa...

Världens finaste och sötaste! De har slutat med fotograferingen på Theos dagis, förutom gruppbilderna. Lite tråkigt tycker jag.

till-vidas-ara sa...

Jättefina blev de - vilket ljuvligt foto!!! Vi har inte bställt hem på flera år, men i år gör vi..försöker via nätet..lite bökigt och segt att fixa till dem men! och jo, visst var det hemskt - och vi försöker få tag i det där företaget, men de har gått i konkurs och vad annars gör man - det får ju inte hända någon annan liksom. Vet inte riktigt var man vänder sig - konsumentombudsmannen kanske?

kramar Lycke

Jenny sa...

Jättesöta, en sån fin bild på dina döttrar!

Ha en skön helg Caroline!

Kraam Jenny

till-vidas-ara sa...

Håller så med dig om VC. vill aldrig dit och förbannar varje gång man måste slussas genom deras oftast inkompetenta läkare innan någon "riktig" kan ta sig an problemet. Så hemskt det lät med babysittern. man kan ju undra varför det ens ska vara möjligt att möbler för spädbarn ska kunna gå sönder - lika galet som krig och annat jag inte vill kännas vid att mänskligheten kan åstadkomma! Vad skönt ändå att du hittat en så bra kontakt nu för din Lilla!!!

många kramar en fredag, Lycke

Johanna sa...

helt underbar bild!

Joanna sa...

Hej jag heter Joanna och är 23 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda vilken bakgrund man än har:)
Så kolla gärna in min blogg:)
Ps.Glöm inte att anmäla dig till min veckans blogg tävling och ha chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare/dag:)