lördag 22 juni 2013

Midsommar

Det sades att det skulle bli regn. Och åska. Oväder. Men det enda som föll var skirt sommarregn. I en tryckande hetta. Några droppar. Som vi nästan klarade oss undan.

Vi hittade ett alternativt midsomamrfirande. För tiden räckte inte till våra egentliga planer. Allt tar sådan tid. Göra tjejerna midsomarfina. Med målade naglar och lockigt hår. Binda kransar och baka tårta. Och så ta hand om ettåringen då. Värma mat och mata i sonden. Han springer omkring och upptäcker världen och efter kommer pappan med sondsprutan ikopplad. Gående bord.

Som inte spelar någon roll. Bara han växer och mår bra.

Sedan var det middag och fest med tjusig egentillverkad stång, underbar grillbuffe och massor av dans, lekar och bus. Studsmattehopp i timmar, bad i poolen och jordgubbstårta på midsommarnatten. Och alla barnen somnade i samma säng. Och låg över tills idag.


Så nu ska vi snarthämta hem dem. Och jag tänker att midsommarafton blev ju helt fantastisk ändå. Trots att vi inte kunde göra som planerat. Att tänka om och göra nya planer, är frigörande. Det ska jag öva på mer.

Trevlig midsommardag till er!Puss och Kram

5 kommentarer:

Anna Olsson sa...

Vilka fina barn du har!!!! Glad midsommar.

Theres sa...

Låter som att ni hade en underbar midsommarafton!
Kram

My Myself and I sa...

Vilka härliga midsommarbilder!

Sandra R sa...

När jag vaknade i natt och sömnen vägrade ta mig med sig igen, då kom jag att tänka på det här inlägget och att ni fick en fin midsommar trots att den inte blev som det var tänkt. Ibland ska vi bara följa med och låta livet hända.
Barnen är ljuvliga, Caroline. Dina ord är vackra och idag faller det skira sommarregnet över vår trädgård.
Tänker på dig. <3
Kramar

Anonym sa...

Trist med sond, tänkte bara tipsa om att det finns små sondmatningspumpar som man kan ha i en liten ryggsäck. Vi sondade i 2 1/2 år och skulle brytit ihop utan pumpen.

Http://imsavimsa.blogspot.com